75,00 kr.
Låg i bøg til stilsikker bageform i bøg, der bevarer brødets smag, så du trygt kan bage brød i årevis med sikkerhed for, at dit brød bliver lækkert, velsmagende og holder formen.
Bøgetræslåget til bageformen sikrer et bedre brød, fordi du ved at benytte et låg i træ har en sikkerhed for en ensartet hævning. Du vil tilsvarende opleve en mere ensartet skorpe, som sikrer et lækkert, velsmagende og fast brød.
Beskrivelse
Låget passer perfekt til bageformen, og er produceret i eget værksted af bøgetræ fra Himmelbjergegnens skove.
Låget til træbageformen er anvendt af brødfolk og kendte kokke, når de bager brød, fordi en bageform i træ med låg er en måde at sikre den rustikke karakter i brødet, og gør brødet mere velsmagende. Når du bruger et låg, giver det en mere ensartet hævning med en skorpe, der er fast og lækker.
Bøgetræ er traditionelt det træ, som man i århundrede har anvendt i Danmark til bl.a. husholdningsartikler som bageforme. Bøgetræ er et meget hårdt træ, der ikke forandrer sig, selvom det bliver udsat for ekstrem varme.
Køkkenredskaber i træ er et meget hygiejnisk materiale til køkkenet. Undersøgelser har vist, at træ er et af de materialer, hvor bakterier har de ringeste levevilkår.
Bag dine brød ved 180 – 220 grader. Tåler også varmluftsovn.
Håndvask anbefales.
Dimensioner: L: 30 cm. B: 9,2 cm. H: ??? cm.
Træsort: Bøg.
Design: Låget i bøg til bageformen i bøg er udviklet og designet af Niels Wraa, der elsker at bage rugbrød og hvidt brød, der er langtidshævet.