Låg i træ til bageform

75,00 kr.

Låg i bøg til stilsikker bageform i bøg, der bevarer brødets smag, så du trygt kan bage brød i årevis med sikkerhed for, at dit brød bliver lækkert, velsmagende og holder formen.

Bøgetræslåget til bageformen sikrer et bedre brød, fordi du ved at benytte et låg i træ har en sikkerhed for en ensartet hævning. Du vil tilsvarende opleve en mere ensartet skorpe, som sikrer et lækkert, velsmagende og fast brød.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Låget passer perfekt til bageformen, og er produceret i eget værksted af bøgetræ fra Himmelbjergegnens skove.

Låget til træbageformen er anvendt af brødfolk og kendte kokke, når de bager brød, fordi en bageform i træ med låg er en måde at sikre den rustikke karakter i brødet, og gør brødet mere velsmagende. Når du bruger et låg, giver det en mere ensartet hævning med en skorpe, der er fast og lækker.

Bøgetræ er traditionelt det træ, som man i århundrede har anvendt i Danmark til bl.a. husholdningsartikler som bageforme. Bøgetræ er et meget hårdt træ, der ikke forandrer sig, selvom det bliver udsat for ekstrem varme.

Køkkenredskaber i træ er et meget hygiejnisk materiale til køkkenet. Undersøgelser har vist, at træ er et af de materialer, hvor bakterier har de ringeste levevilkår.

Bag dine brød ved 180 – 220 grader. Tåler også varmluftsovn.

Håndvask anbefales.

Dimensioner: L: 30 cm. B: 9,2 cm. H: ??? cm.

Træsort: Bøg.

Design: Låget i bøg til bageformen i bøg er udviklet og designet af Niels Wraa, der elsker at bage rugbrød og hvidt brød, der er langtidshævet.

Du kunne også være interesseret i...