Trælegetøj

En Verden i træ

Her på siden finder du trælegetøj, redskaber og andre ting lavet i træ af Niels Wraa.
I butikken finder du et udvalg af produkter, der kan købes online. Har du brug for særlige varianter eller bare vil høre om muligheder er du velkommen til at ringe eller maile[/vc_column_text]

Hvem er Niels?

Uddannelse

Jeg er uddannet snedker og er dermed en ægte træmand. Jeg er fuldstændig fascineret af træ. Det er et fantastisk organisk materiale. Har du træ, kan du simpelthen alt – bygge hus, lave møbler, legetøj, varme m.m

 

Missionen

Kendskabet til dette skønne materiale, vil jeg gerne præsentere og udbrede for børn. Jeg synes, børn fortjener et alternativ til plastik-produkter, som meget legetøj er fremstillet af. Der er jo en helt anden energi i legetøj lavet af træ.

“Min lillebror har sådan en armbrøst derhjemme, og den kan holde til alting!”. Denne bemærkning kom fra et barn på en 11-12 år, og disse bemærkninger bliver gemt i trææsken med succeshistorier, der giver mig troen på, at også andre vokser op og får lyst til at arbejde med træet.

Træet

Mit træ henter jeg i hele Danmark (f.eks. har jeg hentet ær på Lolland, og det sidste elm jeg har, blev hentet på Fyn), men en del henter jeg i skovene på Himmelbjergegnen, hvor jeg bor. Herefter bliver det fragtet hjem, hvor det bliver savet i planker i forskellige tykkelser, alt efter træets beskaffenhed og hvad jeg kan/skal bruge det til. Herefter ligger det til tørre henover mindst en sommer, før det kan bruges til det endelige produkt.